Inbjudan till Klubbmästerskap

i grenarna Lydnad, Brukslydnad, Nose Work, Rallylydnad och Hoopers. Anmäl här!

Söndagen den 6 oktober kl 10:00 bjuder vi in till KM. På vår hemsida hittar ni statuterna för KM där det står om hur tävlingen ska genomföras. Det kostar 100 kr per hund och gren att anmäla och sista anmälnings- och betalningsdag är 15 september. Betalning sker med Swish, 123 67 89 184. Skriv namn, hund och gren i meddelanderutan.

Dagen är till för alla våra medlemmar och deras nära och kära hejarklackar. Tanken är att stärka klubbens gemenskap. Oavsett om du tidigare har tävlat eller ej är du varmt välkommen att deltaga. De moment som ingår ser du i statuterna.

För att kunna anmäla till KM i de olika grenarna måste du vara medlem i Lomma och för att kunna erhålla titeln Klubbmästare måste du, om du börjat, tävlat för Lomma BK. För de som tävlar i NW gäller att de varit medlemmar i Lomma i minst ett år.

Den här dagen hjälps vi alla åt att genomföra tävlingen. Det betyder att du som anmäler också kan behöva hjälpa till under dagen så att allt flyter på. Det kan vara att koka kaffe, grilla korv eller gå med protokoll m m. Under dagen har vi självservering i köket, betalning sker med swish. Klubben bjuder på korv med bröd och en dricka till.

Vi kommer att ha en gemensam prisutdelning då vi delar ut vandringspriserna till Klubbmästarna i de olika grenarna.